Nora Thormodsæter

Coach/partner

975 36 500   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nora arbeider hovedsaklig med individuell og gruppecoaching/-veiledning, men er også kurs- og foredragsholder. Nora har leder- og konsulenterfaring fra offentlig og privat virksomhet.  Hun har lang erfaring i å veilede mennesker i ulike omstillingsfaser og har ofte et kreativt fokus på sine kurs og prosesser.  Nora er utdannet innen økonomisk/administrative fag og offentlig administrasjon.  I tillegg har hun bred utdanning i gestaltveiledning, coaching og kommunikologi. 

Anne Leirvik

Administrasjonsansvarlig/partner

38 12 13 70   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anne har vært ansatt som administrasjonsansvarlig siden 2005 og har det daglige ansvaret for driften av Bedrift & Personalpsykologi.  Dette innebærer føring av bedriftens regnskap, holde orden på inngåtte avtaler, fakturering, lønn, timebok, innkjøp og ellers alle interne systemer/rutiner.  Anne er utdannet innen økonomi og markedsføring og har tidligere bl.a. arbeidet som informasjons- og eksportsekretær i TINE Norske Meierier, markedssekretær i LOOC AS og som koordinator i Rådgiverne Kristiansand AS.

Jan Trygve Wergeland

Psykologspesialist

38 12 13 70

Jan tar imot kunder til individuelle terapi- eller veiledningssamtaler. Han arbeider på ettermiddags- og kveldstid.

Anne Charlotte Olsen

Coach/kursholder

958 74 512  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anne Charlotte gjennomfører kurs innen kommunikasjon, presentasjonsteknikk, ledelsesutvikling og salg og service. I tillegg tar hun imot kunder til coaching/veiledningssamtaler.

Anne Charlotte er utdannet jurist ved UiO. Hun har lang erfaring fra diverse stillinger i bank, bl.a. Risk & Compliance Officer og som banksjef innen flere områder i finansbransjen. I tillegg er hun en etterspurt foredragsholder og kursleder innen temaene motivasjon, bedriftskultur, kommunikasjon, presentasjonsteknikk, lederutvikling og salg/service.

Knut Heggland

Psykolog/partner

922 84 336   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Knut arbeider både med individuelle terapi- og veiledningssamtaler og gruppeprosesser. Våren 2013 nådde han som første kristiansander toppen av Mount Everest.

Martha Moen

Psykologspesialist

 938 61 436   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Martha har 20 års erfaring med psykologisk behandling og veiledning knyttet til ulik problematikk og med ulik metodikk.
Utfordringer kan komme til uttrykk på mange måter, f.eks. som engstelse, tristhet, sorg, stress, utbrenthet eller lav selvfølelse. Det kan oppstå akutte kriser som utfordrer våre vanlig mestringsstrategier, eller det kan være tidligere erfaringer i livet som aktualiseres her og nå. Det kan gjelde utfordringer i parforholdet eller i andre relasjoner. Kanskje du har behov for en endring? Eller ønsker å bli bedre kjent med deg selv og har behov for noen å snakke med? Jeg er opptatt av å møte deg "der du er" og vil tilpasse samtalen og behandlingen etter ditt behov.

Per Arne Lidbom

Psykologspesialist

38 12 13 70

Per Arne tar imot kunder til individuelle terapi- eller veiledningssamtaler. Han arbeider på ettermiddags-/kveldstid.

Ann Iren Drivdahl

Psykolog/partner

990 32 822   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ann Iren er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen og har etterutdannelse i familieterapi og  arbeids- og organisasjonspsykologi.  Ann Iren er en etterspurt foredrags-/kursholder innen emner som konflikthåndtering, motivasjon, samhold og trivsel, bedriftskultur og teambuilding.  Hun arbeider nå med veiledning/coaching og samtaleterapi for ledere og andre ansatte i næringslivet i Agder-regionen, både individuelle samtaler og gruppeprosesser.

Odd Kenneth Hillesund

Veileder/terapeut/klinisk sosionom

38 12 13 70

Odd Kenneth tar imot kunder til individuelle terapi- eller veiledningssamtaler. Han arbeider på ettermiddags- og kveldstid. 

Dag Terje Ingebretsen

Terapeut/psykiatrisk sykepleier

483 97 811   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dag Terje er utdannet sykepleier og har tatt videreutdanning i psykiatri, familieterapi og veiledningspedagogikk. Dag Terje er opptatt av å se det enkelte menneske som en del av en større sammenheng, det være seg ekteskap, foreldreskap eller arbeidsfellesskap.  Han blir fylt av respekt og ydmykhet i møtet med folk som strever med vanskelige samliv, depressivitet, angst eller utbrenthet.  Følelser og ressurser får alltid en sentral plass i dialogen mellom Dag Terje og den enkelte hjelpsøker.  På hans kontor er både angsten, tristheten, sinnet og latteren viktig.  Dag Terje sier at han ofte blir beriket av møter med folks mot når det gjelder det å arbeide med sårbarhet og smerte.  Hans "frynsegode" i jobben er det å få lov til å være med den enkelte i store og små endringsprosesser i deres liv. Dag Terje tar imot kunder til individuelle terapi- eller veiledningssamtaler. Han arbeider på ettermiddags- og kveldstid.

UK betting sites, view full information Best UK betting sites bookamkers

Bedrift & personalpsykologi

ADR  Markensgate 37, 4612 Kristiansand
TLF  38 12 13 70    
FAX  38 12 13 71
EPOST  post@b-p.no    
ORG.NR  986 389 008 MVA

Meld deg på vårt nyhetsbrev