Frokostseminar 7. juni på Clarion Ernst Hotell

Den 7. juni 2018, kl 08.30 har vi igjen gleden av å invitere til frokostmøte på Clarion Ernst Hotel Kristiansand. 

Temaet denne gang er

KONFLIKTHÅNDTERING

Noen ganger trenger en virksomhet hjelp til å løse opp i uenigheter eller konflikter. Hva er gode grep å ta ved endring og bevegelse i en konflikt? Hvordan kan endringen bevares og fremtidige konflikter forebygges?

Vi har gleden av å invitere til frokostmøte torsdag 7. juni 2018, kl 08.00. Psykolog Knut Heggland vil fortelle litt om bedrift & Personalpsykologis metoder og erfaringer ved håndtering av konflikter.

Dersom du og dine kolleger har lyst til å delta på møtet og samtidig spise en god frokost sammen med oss, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så snart som mulig og senest 31. mai kl 14.00 (oppgi navn og e-postadresse til alle påmeldte deltakere).

Pris for abonnenter:         Gratis
Pris for ikke-abonnenter:  kr 450,-/person

 

 

 

Lederkurs:

Trygg som leder!

Vårt populære kurs "Trygg som leder" settes opp fortløpende. Neste kurs har planlagt oppstart høsten 2018. Kurset passer for deg som er ny i lederrollen, deg som vil utvikle deg som leder og deg som vil bli bedre på selvledelse.

En tidligere kursdeltaker har uttalt at "dette er et supert kurs for meg som ikke er en dreven leder og det ga meg en flott introduksjon i forståelse av mellommenneskelige relasjoner" og "jeg fikk betraktelig bedre selvinnsikt".

 

Les mer …

UK betting sites, view full information Best UK betting sites bookamkers

Bedrift & personalpsykologi

ADR  Markensgate 37, 4612 Kristiansand
TLF  38 12 13 70    
FAX  38 12 13 71
EPOST  post@b-p.no    
ORG.NR  986 389 008 MVA

Meld deg på vårt nyhetsbrev