Samtaler på video og telefon!

Kjære kunde!

Det er vedtatt at psykologvirksomheter ikke kan ta imot klienter til ansikt-til-ansikt-samtaler pga situasjonen rundt korona-virussykdommen (covid-19). Les mer på Helsedirektoratets nettsider.

Vi gjennomfører derfor alle våre individuelle samtaler på telefon eller videoløsninger og har sett at dette fungerer veldig bra.

Vi ønsker å være tilgjengelig for dere med råd og veiledning også i denne spesielle tiden, enten det gjelder daglig drift, stresshåndtering i krevende situasjoner eller om dere trenger en liten peptalk om ulike temaer.  Møtene eller samtalene kan gjennomføres via telefon, Skype eller Teams. Samtaleterapi gjennomføres også på denne måten.

Ta kontakt dersom det er noe vi kan bidra med.


Lederkurs:

Trygg som leder!

Vårt populære kurs "Trygg som leder" settes opp fortløpende.  Kurset passer for deg som er ny i lederrollen, deg som vil utvikle deg som leder og deg som vil bli bedre på selvledelse.

En tidligere kursdeltaker har uttalt at "dette er et supert kurs for meg som ikke er en dreven leder og det ga meg en flott introduksjon i forståelse av mellommenneskelige relasjoner" og "jeg fikk betraktelig bedre selvinnsikt".

 

Les mer …

UK betting sites, view full information Best UK betting sites bookamkers

Bedrift & personalpsykologi

ADR  Markensgate 37, 4612 Kristiansand
TLF  38 12 13 70    
FAX  38 12 13 71
EPOST  post@b-p.no    
ORG.NR  986 389 008 MVA

Meld deg på vårt nyhetsbrev